Merkadvies

Merkadvies bestaat bij merkenbureau Markeys uit het adviseren en ondersteunen van klanten bij conflicten in het kader van het merkrecht, handelsnaamrecht, auteursrecht, etc. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij je ook bij conflicten met betrekking tot domeinnamen en social media platforms en misbruik van jouw merk op het internet. Denk aan een concurrent die een aantal domeinnamen heeft geregistreerd die overeenstemming vertonen met jouw handelsnaam of merk.

Merkadvies ook na registratie

Voor optimale juridische merkbescherming blijft Markeys je ook na registratie van een Benelux-, Unie- of Internationaal merk, adviseren. Bijvoorbeeld bij een adreswijziging van onze onderneming, overdracht aan een derde partij of de aantekening van een licentie bij jouw merken. Ook kun je het beheer van jouw merken volledig aan ons uitbesteden. Markeys controleert, monitort en bewaakt jouw merken en adviseert over welke acties je kunt ondernemen.

Meer informatie over merkadvies

Benieuwd naar wat Markeys voor je kan betekenen wil je een onafhankelijk advies? Neem dan direct contact met ons op, via de onderstaande button.