Markeys team

Ontzorgen, openheid, zekerheid

Merkenbureau Markeys bestaat uit een team van ervaren merkadviseurs, waarvoor persoonlijk advies, openheid, zekerheid en een langdurige relatie met de klant voorop staan. Adviseurs met verstand van zaken, die u graag de weg wijzen naar optimale merkbescherming. U ontzorgen, staat hierbij centraal.

Martijn Schenning, Markeys - Directeur

Martijn Schenning / Directeur

Kent als directeur en adviseur als geen ander de waarde van merken. Martijn adviseert zijn klanten over optimale merkbescherming door een gedegen merkonderzoek, een goede merkregistratie en over het beheer van uw merkenportefeuille. Ook als u meer wilt weten over ontwikkeling van nieuwe merken, kunt u bij Martijn terecht.

Email: m.schenning@markeys.nl

Charlaine Finkers, Markeys - Merkadviseur

Charlaine Finkers / Merkadviseur

Charlaine studeerde HBO Rechten aan de Hogeschool Utrecht en heeft in 2024 de Benelux Beroepsopleiding voor Merken- en Modellenrecht met succes afgerond. Ze houdt van de levendigheid en beweging binnen deze wereld. Als merkadviseur zorgt Charlaine voor een nauwkeurige en klantgerichte verwerking van vragen en opdrachten. Verder denken dan de standaard en denken in oplossingen en mogelijkheden is waar haar kracht ligt.

Email: c.finkers@markeys.nl

 

Nick Vissers / Junior Merkadviseur

Als consulent op het gebied van merken is Nick gespecialiseerd in het adviseren en informeren van (nieuwe) cliënten over merk- en modelregistraties. Daarnaast houdt Nick zich bezig met het opstellen van overeenkomsten, het uitvoeren van merkonderzoek en de mogelijkheden om uw merk te kunnen registreren. Wanneer je vragen hebt of wanneer je iets wilt vastleggen zul je hem hierdoor al snel aan de telefoon krijgen.

Email: n.vissers@markeys.nl

 

 

 

Rita Leferink, Markeys - Financieel manager

Rita Leferink / Financieel manager

Rita is al meer dan 25 jaar werkzaam bij Markeys. Ze is vastberaden, kritisch en scherp en is als financieel manager verantwoordelijk voor de administratie van Markeys. Verstuurt facturen en zorgt voor de betalingen van de officiële taksen aan de merkenautoriteiten in Den Haag, Alicante en Genève.

Email: info@markeys.nl

Stieni Wageman, Markeys - Office manager

 

Stieni Wageman / Office manager

Stieni zorgt, sinds jaar en dag, samen met Rita voor de administratie van Markeys. Tevens is zij uw eerste aanspreekpunt aan de telefoon en zal zij u welkom heten voor een bezoek bij ons op kantoor.