Werken bij Markeys

Bekijk hieronder onze actuele vacatures.

Maak naam als senior merkadviseur / merkengemachtigde bij Markeys

Wij zijn …

… een merkenbureau uit Enschede en specialist in merkbescherming. Wij onderzoeken, adviseren, registreren en bewaken Intellectueel Eigendom in de Benelux, de Europese Unie en daarbuiten. Wij werken voor particulieren, bedrijven in het MKB maar ook multinationals.

Wij zoeken …

… een merkengemachtigde voor 24-32 uur per week. Als merkengemachtigde beheer je zelfstandig merkenportefeuilles van onze cliënten in het binnen- en buitenland. Als klankbord voor klanten en collega’s werk je mee om de ambities van Markeys te realiseren. 

Jij hebt …

… uitstekende kennis van IE/merkenrecht, minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring en bij voorkeur een afgeronde opleiding BBMM, goede communicatieve eigenschappen en gedegen (juridische) vakkennis. Je bent klantgericht, commercieel, secuur, flexibel, zelfstandig maar tevens een teamplayer, communiceert helder (zowel mondeling als schriftelijk) en durft verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, bij voorkeur kennis van de Duitse en Franse taal.

Wij bieden …

… een veelzijdige en uitdagende functie in een jonge, informele en professionele organisatie. Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om zelfstandig een praktijk te onderhouden.

Voor meer informatie over het profiel ...
… neem dan contact op met Martijn Schenning, eigenaar van Markeys, tel. 053 434 80 50. Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw motivatiebrief en cv vóór 20 november 2017 naar m.schenning@markeys.nl.

 

Communicatie- / Juridische Stagiair(e)

Studeer je (HBO / Universiteit) Communicatie, Recht en/of MER, ben je sociaal, precies, commercieel en heb je een goed gevoel voor taal? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Joyce Lenferink: j.lenferink@markeys.nl