Medior Merkadviseur

Wij zijn ...

... een merkenbureau uit Enschede en specialist in merkbescherming. Wij onderzoeken, adviseren, registreren en bewaken merken en modellen in de Benelux, de Europese Unie en daarbuiten. Wij werken voor particulieren, bedrijven in het MKB en multinationals. 

Wij zoeken ...

... een medior merkadviseur voor 24 tot 32 uur per week. In deze zeer gevarieerde functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de merken-/modellengemachtigde op het gebied van het uitvoeren van (juridische) onderzoeken, het bewaken van merken, het registreren en vernieuwen van merken en het adviseren aan cliënten op het gebied van Intellectueel eigendom (in het bijzonder het merkrecht). Je beheert merkenportefeuilles van cliënten, begeleidt en bewaakt zelfstandig de administratieve procedures en onderhoudt contact met cliënten en de officiële (merken)autoriteiten. 

Jij hebt ...

... een juridische opleiding (bij voorkeur MER) op HBO niveau en hebt enige jaren ervaring. Je bent klantgericht, commercieel en communiceert helder (zowel mondeling als schriftelijk), gewend aan deadlines, secuur en je kunt volgens procedures werken. Daarnaast heb je vooral interesse in meer kennis op het gebied van het (internationaal) merkrecht, handelsnaamrecht, ect.. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Ons werkveld is grensoverschrijdend, daarom is een goede beheersing (zowel mondeling als schriftelijk) van de Engelse taal een must. Daarnaast ben je zeer vaarding met internet (social media en research) en ICT systemen (CRM pakket, Word, Excel, Databases, ect.).

Wij bieden ...

... een zeer afwisselende functie om jouw ervaring toe te passen en uit te breiden op het gebied van de juridische bescherming van merken. En dat alles in een jonge, dynamische en professionale organisatie. 

Voor meer informatie over het profiel ... 

... neem dan contact op met Barbara Borghuis - tel. 053 434 80 50. Ben je geïnteresseerd, mail dan jouw motivatiebrief en cv voor 15 september 2020 naar info@markeys.nl.