Merkenmodellen gemachtigde

Wij zijn ...

... een merkenbureau in Enschede dat in de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een zelfstandige, onafhankelijke merkenbureau welke gespecialiseerd is in het juridisch managen van merken en de bescherming van intellectuele eigendomsrechten zoals merken, modellen, handelsnamen en auteursrechten.

Wij zoeken ...

... een merken-/modellengemachtigde voor 32 tot 38 uur per week. Als gemachtigde beheer je zelfstandig merken en modellen portefeuilles van onze cliënten in het binnen en buitenland. Dit houdt onder meer in het juridisch behandelen en afhandelen van merkonderzoeken, van inbreukzaken en het instellen van opposities. Als klankbord voor cliënten en collega's werk je mee om de ambities van Markeys te realiseren. 

Jij hebt ...

... een voltooide opleiding Nederlands Recht en/of een met goed gevolg afgelegd BMMberoepsexamen. Je hebt affiniteit met en een passie voor merken en het merken- en modellenrecht, minimaal 2 jaar relevante werkervaring en goede communicatieve eigenschappen. Je bent klantgericht, commercieel, secuur, flexibel, zelfstandig en durft verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

Wij bieden ...

... een veelzijdige en uitdagende functie in een informere en professionele organisatie. Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om zelfstandig je eigen praktijk te onderhouden. 

Voor meer informatie over het profiel ... 

... neem dan contact op met Barbara Borghuis - tel. 053 434 80 50. Ben je geïnteresseerd, mail dan jouw motivatiebrief en cv vóór 15 september 2020 naar info@markeys.nl.